GreekEnglish (United Kingdom)

Social networks

free-wifi.gr on facebook

 

 

 


free-wifi.gr on facebook

 

 

 

 

free-wifi.gr on twitter

We have 9 guests online
Domain experts papaki.gr
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
There are no translations available.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του free-wifi.gr υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής  νομοθεσίας και του Ευρωπαϊκού Δίκαιου.

Το free-wifi.gr εγγυάται ότι τα προσωπικά σας δεδομένα που υποβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν με οποιονδήποτε αθέμιτο τρόπο, δεν αποκαλύπτονται, δημοσιοποιούνται, πωλούνται, εκμισθώνονται ή ανταλλάσσονται προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος, κατ' εφαρμογή των αρχών προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) και από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Υποβάλλοντας τα στοιχεία σας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ' οποιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

 
© 2008-2013 free-wifi.gr | Creative Commons License | Template by vonfio.de | Proudly hosted by Papaki.gr